Libanese Wijnen - Gratis verzending vanaf € 300 voor BE (€350 voor NL en Lux) HORECA: vraag naar onze catalogus met aangepaste prijzen

 

MARE SANTO

First Sparkling wine aged in the sea

 

Traditie & Erfgoed

Geboren in de groene heuvels van Collio

Waarom is deze wijn bijzonder? De druiven rijpen op hoogwaardige grond op de groene heuvels van Goriška Brda in een kleine particuliere wijnmakerij met erfgoed en traditie waar warme mediterrane lucht en koude alpenwind zich vermengen. Ze strelen en sjorren de druiven samen met authentieke technieken en recepten, waardoor het zijn kenmerkende smaak krijgt.

 

Kleine particuliere wijnmakerij

Met de hand geplukte en geselecteerde druiven

In hun familie geloven ze niet in massaproductie. ze doen hun werk met liefde en passie wat terug te zien is in de kwaliteit van hun wijnen. De druiven worden met de hand geoogst en alleen de beste worden geselecteerd voor wijn, die is ondergedompeld in de schone, blauwe Adriatische Zee. Een jaar later wordt de Luxe mousserende wijn Mare Santo® geboren. Ze vinden dat mensen de natuur moeten respecteren en dat de natuur ons het beste terugbetaalt.

 

Adriatische schat

Waarom 20 meter onder zee?

Zoals algemeen bekend is de zee met haar zoute water buitengewoon gezond en heilzaam. En wat goed is voor de mens, is ongetwijfeld ook goed voor de wijn. Bijna een kwart eeuw geleden werden de eerste flessen ondergedompeld en sindsdien hebben ze continu gewerkt aan verbeteringen, smaak en flessen. Beweging van de zeestroom op 20 meter diepte houdt de mousserende wijn vitaal en levend. De zee geeft door de kurk ook veel mineralen aan de mousserende wijn, die de wijn een unieke smaak geven. De inspanningen hebben zeker hun vruchten afgeworpen, want deze wijn is buitengewoon voortreffelijk.

*Het rijpingsproces van mousserende wijn in zee is gepatenteerd. Wereldwijd patentnummer P 201900046

 

De smaak

Welke druivensoorten gebruiken ze?

Mare Santo Cuvée Prestige is een mengsel van Rebula en Chardonnay. Rebula is een oude druivensoort van Goriška Brda, die de wijn zijn kenmerkende smaak geeft, terwijl Chardonnay hem zachtheid en volheid geeft. Mare Santo Rosé wordt gemaakt van de beste druiven: Pinot Noir. De druiven worden handmatig geoogst bij Goriška Brda. Ze zijn het beste dat Brda te bieden heeft.

18+?

Libons

U moet 18+ zijn om deze website te bezoeken. Gelieve uw leeftijd te verifiëren

Ben je ouder dan 18 jaar?