Libanese Wijnen - Gratis verzending vanaf € 300 voor BE (€350 voor NL en Lux) HORECA: vraag naar onze catalogus met aangepaste prijzen

 

Over The Three Brothers

The Three Brothers hebben hun leven gewijd aan hun passie voor mixologie en het nachtleven.

Dankzij hun jarenlange ervaring en instinctieve knowhow streven ze er voortdurend naar de hoogste kwaliteit van smaak en verfijning in sterke drank te verwezenlijken die de consument naar nieuwe hoogtes van genot brengt.

Deze meesters in de kunst van Mixology nodigen je uit om te delen in de ervaring die ze te bieden hebben.

De Three Brothers Bathtub Gin is het resultaat van een Amerikaanse productiestijl van gin met lokale Libanese ingrediënten die gebruik maken van jeneverbessen en 21 andere botanische producten in het maceratie- en infusieproces.

6 keer gedistilleerd om een Premium kwaliteit en smaak te garanderen. Het resultaat is een gin-profiel dat zo uniek is in zijn concept dat het niet kan worden gerepliceerd.

GENSPIREERD DOOR VERHALEN VAN SMOKKELAARS,
OPNIEUW LEVEN INGEBLAZEN DOOR  ONDEUGENDE BARTENDERS!

Deze bathtub gin is handgemaakt in batches met selectief uitgekozen  natuurlijke lokale producten. Na jaren van vallen en opstaan werd een blend geformuleerd die zowel uniek als uitzonderlijk is.

100% natuurlijk zonder suiker of kunstmatige toevoegingen, belooft deze specifieke gin een authentieke en verrukelijke smaak te geven.

EEN GIN GEMAAKT OM JOUW STOUTSE DROMEN TE OVERTREFFEN

Naast de Bathub Gin, hebben The Three Brothers nu ook de dry Gin Mother of Eight (MO8) gelanceerd en hebben ze een zeer lekkere Arak, de Mtallat.

Three Brothers produceert ook wijnen onder de naam Les Trois Maladroits.

Rood … Let the streets Run Red

Wit … Drink White & Forget the Night

Rosé … Get Rosy Eyes

 

18+?

Libons

U moet 18+ zijn om deze website te bezoeken. Gelieve uw leeftijd te verifiëren

Ben je ouder dan 18 jaar?