Libanese Wijnen - Gratis verzending vanaf € 300 voor BE (€350 voor NL en Lux) HORECA: vraag naar onze catalogus met aangepaste prijzen

 

Elissar

 

 

Voortbouwend op driehonderd jaar heilige traditie

Libanese Genco Olive Oil, een familiebedrijf, werd in 2014 opgericht om een traditie voort te zetten die al meer dan 300 jaar aan de gang is in de teelt van olijfbomen en de productie van olijfolie, naast andere bijproducten van deze heilige boom.

Elissar is het tweede merk dat door LGOO werd gelanceerd om het massamarktsegment te bedienen. Dit merk richt zich op uw dagelijkse consument die op zoek is naar kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen.

Het concept achter het merk wordt vertegenwoordigd door het personage Elissar, de Fenicische koningin die Carthago veroverde en hielp de inheemse olijfboom te verspreiden van zijn oorsprong Fenicië (het huidige Libanon) naar alle landen aan het Middellandse-Zeebekken (het huidige Tunesië, Spanje, Italië). , Zuid-Frankrijk, Griekenland…). Elissar vertegenwoordigt de kracht van vrouwelijkheid, haar doorzettingsvermogen en bijdrage aan de samenleving.

Het merk omvat verschillende categorieën

The Green Label, gebotteld in eersteklas Italiaans glaswerk bestaande uit biologische extra vierge olijfolie, olijven, tapenades en geïnfuseerde olijfolie

Het Gold Label staat voor selecties van olijfolie die zijn gemaakt om te voorzien in de verscheidenheid van de mediterrane keuken.

Het rode label staat voor de olijfolieselectie die is gemaakt om tegemoet te komen aan de verscheidenheid aan Chinese gerechten.

18+?

Libons

U moet 18+ zijn om deze website te bezoeken. Gelieve uw leeftijd te verifiëren

Ben je ouder dan 18 jaar?