Libanese Wijnen - Gratis verzending vanaf € 300 voor BE (€350 voor NL en Lux) HORECA: vraag naar onze catalogus met aangepaste prijzen

 

Over Château Héritage

De meeste wijngeschiedenisboeken zijn het erover eens dat er geen twijfel over bestaat dat wijn voor het eerst werd gemaakt in het Midden-Oosten. Noach, Naboth, Christus, St. Paul, de grote Romeinse tempel in Baalbeck, zijn alles behalve enkele bewijzen die dit feit ondersteunen.

Er bestaan zelfs theorieën die suggereren dat een groot aantal rode en witte druivenrassen door de Feniciërs vanuit het huidige Libanon tot in Europa werden verspreid, en dat ze de voorouders zijn van veel van de huidige druivenrassen.

En zo gebeurde het dat in 1888 de familie Touma een van de eerste wijnmakerijen en distilleerderijen in Libanon oprichtte in het kleine stadje Kab-elias in de Bekaa-vallei om wijn en Arak Touma, de nationale Libanese drank, te produceren.

Voortbordurend op het succes, de traditie en de ervaring die de Touma-familie heeft opgedaan met hun Arak Touma, werd de Heritage Winery opgericht en bracht haar eerste moderne wijnen uit in 1997.

Heritage is een door een familie geproduceerde wijn die de tradities van het maken van wijn in stand houdt en tegelijkertijd de modernste technologieën beheerst bij de productie van cepagewijnen.

Heritage is een nieuwe klasse Libanese wijn die is gemaakt van een unieke selectie van de beste druiven van de Bekaa-vallei. Het is de beste weergave van een echte Libanese wijn.

Filosofie

De filosofie achter Heritage-wijnen is gebaseerd op vier belangrijke elementen:

  • De beste wijnbouw in zijn klasse, de zorg die ervoor nodig is en de productie van wijn van geoogste druiven.
  • Gebruikmakend van de oude ervaring en wijn- bereidingsgeheimen die door drie generaties wijnmakers zijn doorgegeven.
  • Beheersing van het gebruik van de modernste wijn-bereidingstechnologieën.
  • Passie en plezier van Libanon en wijnproductie. Zij zijn een Libanese wijnmakende familie en ze zijn er dol op.

Chateau Heritage, een van de oudste en meest geliefde Libanese wijnen, is sinds 1999 op de markt, zowel lokaal als internationaal.

18+?

Libons

U moet 18+ zijn om deze website te bezoeken. Gelieve uw leeftijd te verifiëren

Ben je ouder dan 18 jaar?