Libanese Wijnen - Gratis verzending vanaf € 300 voor BE (€350 voor NL en Lux) HORECA: vraag naar onze catalogus met aangepaste prijzen

 

Orchards of Leila

 

 

Voortbouwend op driehonderd jaar heilige traditie

Libanese Genco Olive Oil, een familiebedrijf, werd in 2014 opgericht om een traditie voort te zetten die al meer dan 300 jaar aan de gang is in de teelt van olijfbomen en de productie van olijfolie, naast andere bijproducten van deze heilige boom.

Orchards of Laila is het eerste merk dat door LGOO werd gelanceerd als een lijn van premium biologische producten. Het is vrij van pesticiden en houdt zich strikt aan alle eisen van de EU Organic Certification Board.

Het concept achter het merk wordt vertegenwoordigd door het personage Laila, een zorgzame en toegewijde vrouw en moeder uit een nabijgelegen dorp, die voor haar eigen biologische boomgaarden zorgt en de prachtige schoonheid ervan met de wereld wil delen.

 

The Green Label,

gebotteld in eersteklas Italiaans glaswerk bestaande uit biologische extra vergine olijfolie, olijven, tapenades, geïnfuseerde olijfolie, zeezout uit Anfeh, een selectie kruiden en nog veel meer lekkernijen.

In the second Edition of the DUBAIOOC 2021, Orchards of Laila submits its Family Reserve in two categories: Quality & Packaging. In both entries, the Family Reserve received the Gold Award and celebrates again being both holder of the Best Olive Oil Quality AND the Best Olive Oil Packaging in the World 

18+?

Libons

U moet 18+ zijn om deze website te bezoeken. Gelieve uw leeftijd te verifiëren

Ben je ouder dan 18 jaar?