Libanese Wijnen - Gratis verzending vanaf € 300 voor BE (€350 voor NL en Lux) HORECA: vraag naar onze catalogus met aangepaste prijzen

 

The Good Thymes

THE STORY

The Good Thymes is het geesteskind van Fady Aziz; overdag ontwerper en natuurliefhebber de klok rond, zocht Fady een project dat hem weg zou brengen van zijn bureau en scherm, dichter bij de aarde en zijn geboorteplaats op het platteland van Zuid-Libanon. Zijn liefde voor de kenmerkende smaak van Libanese tijm bracht hem ertoe een landbouwonderneming te starten in Kfar-Hoûné en omgeving, waar hij een aantal verlaten honderdjarige terrassen kocht en een zaatar-boerderij opzette.

Nadat de zaatar-struiken waren geplant, ging Fady op reis met de beste chef-koks en specialisten in Beiroet om het wilde kruid verder te brengen dan zijn smakelijke potentieel. Er werd een breed scala aan hoogwaardige droge tijmmixen, kruiden en andere creaties gemaakt, ofwel op basis van traditionele lokale recepten of vers bedachte fusies, allemaal ter ere van de authentieke Libanese smaken.

Alle The Good Thymes-producten houden de goede tradities van zelfgemaakte producten in stand en zijn handgemaakt, volledig natuurlijk, vrij van kunstmatige kleur- of smaakstoffen en zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Omdat het een wild kruid is, heeft de Libanese tijm niets meer nodig dan de van nature vruchtbare grond van het zuiden, zonlicht en schoon water om te gedijen.

The Good Thymes gedijt om meer te zijn dan de go-to-shop voor eersteklas tijmmixen, het is vastbesloten om een hartige reis rond tijm aan te bieden en de authentieke smaak van Libanon te onthullen, of het nu in de online winkel is, de werkplaats in Kfar-Hoûné , of de stands op foodfestivals en beurzen.

TIJM IS GOED & GEZOND


Tijm wordt regelmatig geconsumeerd in Libanon en aangrenzende mediterrane landen en is een culinair hoofdbestanddeel. Gelukkig voor ons, want het heeft een groot aantal gezondheidsvoordelen.
Net als tal van andere wilde kruiden heeft tijm geneeskrachtige eigenschappen. Het zit boordevol vitamine C en het is ook een goede bron van vitamine A, vitamine K, koper, vezels, ijzer en mangaan. Het bevat ook een verscheidenheid aan belangrijke bioflavonoïden en vluchtige oliën, waaronder thymol, dat antioxiderende eigenschappen heeft.
Gemengd met plantaardige oliën, andere wilde kruiden, noten, zaden en specerijen, zijn zaatar-mixen aanzienlijk rijk aan essentiële voedingsstoffen.

18+?

Libons

U moet 18+ zijn om deze website te bezoeken. Gelieve uw leeftijd te verifiëren

Ben je ouder dan 18 jaar?