Libanese Wijnen - Gratis verzending vanaf € 300 voor BE (€350 voor NL en Lux) HORECA: vraag naar onze catalogus met aangepaste prijzen

 
LIBONS
... de bonnes choses du Liban ... specialiteiten van Libanon ... top products of Lebanon
Ontdek producten
The Beqaa Valley
Discover the largest product range of Lebanese wines and spirits in Europe
Ontdek het grootste assortiment Libanese wijnen en sterke dranken in Europa
Découvrez la plus grande gamme de vins et spiritueux libanais en Europe
Previous slide
Next slide
Karam Winery
Darmmess

Hoog-fenolische olijfolie

Château Héritage
Sept VII
Domaine Wardy

Topkwaliteit & expertise

The Three Brothers

Pinot Noir

CAN002
€18,00
100% Pinot Noir - 750 ml - 13,5% - Het is een verrassend fruitige en dichte wijn, met zeer lichte secundaire tonen van eikenhout
Op voorraad
1
Productgegevens


Het boeket van deze wijn onthult hints van rijpe rode en zwarte bessen. De smaak ontrafelt elegante smaken van rode bessen en zoete kruiden. Pinot Noir is licht tot medium van body en de tannines zijn zacht en soepel. Goed gebalanceerd, licht en elegant, dit is klassieke Pinot.

De wijnstokken zijn op terrassen geplant; en bijgevolg worden de druiven met de hand geplukt tijdens het oogstseizoen, wat zachter is voor de wijnstokken en helpt bij de kwaliteitscontrole, zoals het weglaten van onderrijpe of rotte druiven.
De gesorteerde druiven worden snel ontsteeld en gekneusd. Met ons minimale interventiemodel voor het maken van wijn kan de most (of het sap) binnen 6-12 uur op natuurlijke wijze beginnen te gisten. Na ongeveer 3 weken gisting vindt de rijping van Pinot Noir op natuurlijke wijze plaats door de wijn in roestvrijstalen tanks te laten rusten om malolactische gisting te ondergaan. De wijn wordt vervolgens gerijpt in eikenhouten vaten om de complexiteit toe te voegen, de zuurgraad te verminderen en de tannines rond te maken.
Technische informatie
Jaar: 2017
Druivensoort: 100% Pinot Noir
Gisting: in roestvrijstalen tanks
Rijping: 6 maanden in gebruikte eikenhouten vaten van 225 liter
Alcoholgehalte: 13,5%
Serveertemperatuur: 14-16°C
Hoogte: De wijngaarden bevinden zich op 900 meter boven zeeniveau. Ze worden ter plekke met de hand geplukt en gesorteerd.
Opbrengst: De gemiddelde opbrengst per wijnstok bedraagt niet meer dan 2 kilogram. Het merendeel van onze wijnstokken strekt zich uit over eeuwenoude terrasvormige hellingen en geniet van 300 dagen zon per jaar.
Deze Pinot heeft meer structuur en een langere afdronk dan een traditionele Pinot Noir. Het is een verrassend fruitige en dichte wijn, met zeer lichte secundaire tonen van eikenhout.
Bewaar dit product voor later

UNIEKE SPECIALITEITEN

Zorgvuldig geselecteerd

OPTIMALE LEVERING

Gebundelde leveringen voor minimale ecologische impact

VEILIG BETALEN

Via SSL encryptie

PRE-ORDER

Zekerheid op jouw favoriete producten

18+?

Libons

U moet 18+ zijn om deze website te bezoeken. Gelieve uw leeftijd te verifiëren

Ben je ouder dan 18 jaar?