Libanese Wijnen - Gratis verzending vanaf € 300 voor BE (€350 voor NL en Lux) HORECA: vraag naar onze catalogus met aangepaste prijzen

 

Soler's

Over Soler’s


SOLER’S, een familiebedrijf gevestigd in Libanon, is een toonaangevende bakkerij gespecialiseerd in de productie en distributie van crackers. Na jaren van receptontwikkelingen werd SOLER’S voor het eerst gelanceerd in 2016, met als missie om alledaags voedsel te bieden dat gewoon heerlijk en gezond is. Het bedrijf is sindsdien in een snel tempo gegroeid en heeft zijn aanbod in de meeste Libanese supermarkten uitgebreid met zijn grote verscheidenheid aan smakelijke, gezonde snacks die vrij zijn van conserveringsmiddelen. Het bedrijf bekleedt momenteel zijn positie in het hart van de sector met zijn crackers met verschillende smaken die zowel de zoute als de zoete trek bevredigen.

SOLER’S selecteert zorgvuldig natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit om heerlijk smakende producten te creëren waar men de hele dag van kan genieten. Door een product aan te bieden voor elk gezinslid, is SOLER’S altijd aanwezig op elk boodschappenlijstje.

Er is één speciaal ingrediënt dat in elke SOLER’S past: onze waarden. SOLER’S heeft meer dan een dozijn getalenteerde bakkers in dienst die elke dag de waarden van het merk tot leven brengen. De bakkerij is ook uitgerust met ultramoderne knäckebrödmachines die klanttevredenheid, productconsistentie en kwaliteitscontrole garanderen.

Hard werken en voortdurende investeringen in R&D hebben SOLER’S de productiecapaciteit gegeven om internationaal uit te breiden.

SOLER’S kijkt ernaar uit om geïnspireerde nieuwe lekkernijen te creëren die het leven nog lekkerder maken!

18+?

Libons

U moet 18+ zijn om deze website te bezoeken. Gelieve uw leeftijd te verifiëren

Ben je ouder dan 18 jaar?